Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synderella

Tå på platå
ben med nät uppå
fullvinglar
rökringlar
ögonfransar sig
svansar sig
fånar sig
trånar sig
utplånar sig
höftvickar
fotvrickar
hickar
bjuder upp
och ut

Den siste princen under sylvass klack
på trappen tappad den andra av lack








Fri vers av prima donna
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-27 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
prince+
2014-09-20

  TrollTörnTrappan VIP
Välspunnen konstitution, ett skönt vakuum fångat ända ut i höfterna!
2009-12-28

  TrollTörnTrappan VIP
Välspunnen konstitution, ett skönt vakuum fångat ända ut i höfterna!
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

prima donna