Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid II

Tiden är ingen saga
den har inga känslor,
kan inte känna
eller ge kärlek.

Gud gav oss livet
tiden gav oss begränsning,
synden gav oss tiden.

Om tiden bara en gång
kunde stå stilla,
skulle livet vara
en stund längre.

Jag skulle orka med livet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-25 23:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert, tänkvärt och mycket berörande
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP