Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek man inte kan få


På en skör tråd

På en skör tråd sitter jag
Vinglar med benen
skakar av saknad
Varför kan det inte vara vi?
Varför måste det va så här
Lite tidigare och jag hade vetat
Lite tidigare och jag kunde fått dig

Visste ingenting förräns nu
Visste ingenting förräns du funnit en ny
Gått från en annan till honom
när du kunde gått från en annan till mig ?

Du betyder så mycket för mig
Kom i mina armar
omfamna mig med din kärlek
Ge mig glöd av askan..

På en skör tråd vinglar jag med benen
Skakar
Och släcks av misstaget att vara tyst




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 525 gånger
Publicerad 2004-06-23 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin