Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är egentligen en text jag skrev till en låt med en kompis, som vi ska ha med på vår skiva tillsammans, men kände att jag fick till det så bra att jag var tvungen att lägga ut det som en dikt


Drömmen jag en gång drömt


samhället, skiter i vad jag tycker
samhället, ser bara den slitna jycken
känner mig sliten i stycken och totalfördärvad
sitter på mitt rum med grogg och en glasskärva
ska jag låta samhället vinna över hoppet
jag klättrar uppåt men når aldrig mot toppen
droppar av blod kommer smått igenom skinnet
och det förflutna kommer kapp mig, hur mycket jag än springer
Gud gav mig ett finger, och helvetet det lockar att
jag ska ta mitt liv, möta satan, skriva på kontrakt
men jag inser, att hur mycket jag än ger
hur mycket dom än tar, kan dom aldrig ta min heder




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 582 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-24 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin