Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärta är tomt


Tomhetens mästare

Mitt hjärta är tomt och jag vill fylla det med kärlek
springer omkring med tomtens säck.
Tömd för tillfället men bit för bit ska jag plocka
hitta någon jag kan plocka bitar från
och bilda ordet kärlek av ett pussel.
Sedan kyssa denna och se vart det leder.
Så nu studsar jag som påskharen runt med min säck,
och väntar på att nån ska hoppa i den




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 608 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-07-17 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin