Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte , känns mörkt.


Allt det dom byggt upp

Bakom dolda skuggor av fasader dom byggt upp
står satans son och tittar fram, ler och tycker tufft
att allt dom bygger upp det både ska och kommer krossas
alla fasta murar kommer slutligen att lossna
För satans son är ond, ett frö från lucifer, ett hår från hin
och alla vet vem satan är, det står ju innantill
i livets bok av fasa, en bok som gett oss luft
ska nu få oss att bryta sönder allt det dom byggt upp




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-01 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin