Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonslingan...


skogen susade
bäcken virvlade fram
fåglarna sjöng
och mellan stenarna
visslade vattnet

alla tonerna förmedlade
ditt namn

och i dalens djup
famnade tonslingan ljudet
av
min egna
innersta ton

våra hjärtan blev då
ett

 

(c) tk.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 340 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-12-26 22:45



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Berörande vackra är dessa små rader...
2009-12-28

  En strimma av guld
Du skriver så vackert och trollar med orden till en fin dikt.


"alla tonerna förmedlade
ditt namn"
2009-12-27

    christie
Ett annat sätt för gemenskap
2009-12-27

    sårosa
vad vackert !
2009-12-26

  Anders Nordlander VIP
oh så vackert... jag blir alldeles rörd här i soffan, annandag jul
2009-12-26

  Gunilla VIP
Otroligt vackert
Befann mig genast i en vacker skog
och både "såg" och "hörde"
vad dina ord beskriver!
Innerligheten
värmer min själ.
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra