Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avatar



hur vår värld
bidar i skuggan

av ett levande kosmos

för den som inte
lär sig se igen




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-27 12:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackra kloka ord.
2009-12-27

  rebecca d
det var mkt klokt och vackert sagt!
2009-12-27

  Paradox
Tänker på filmen Avatar som går nu på bio.
Bra skrivet! :)

// Sal
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth