Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de många krav

denna ensamma natt
på den eviga plats
som vi föds ur
ska vi också vinna
och lyckas bevara




Fri vers av ffredfr
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 06:04



Bookmark and Share


  oMareld
wow, du är så duktig

Min stil av poesi
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr