Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på verandan

fantiserar igen
om stunder där jag
sitter och
berättar mycket
av det jag under tid
som gått, velat få sagt

hur du börjar se mig,
så som jag undrar
om jag kan se andra




Fri vers av ffredfr
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-29 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr