Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna Anka II

Ankdammen Sverige
har nu fått sin drottning




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-28 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Satir gillar jag och när det gäller denna Anka så är den befogad. Alla har rätt till sina värderingar men jag delar inte deras kvinnosyn. Det som smärtar mest är att den kommer just från en ...kvinna. Det finns säkert många förmögna trångsynta män som friar så fort hon åter igen är singel och tror att de får sig en gratis piga i henne men hennes tjänstestab lär väl bli dyr:)
2009-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar Anna Anka.
I synnerhet hennes uttalanden om att kvinnan ska underordna sig mannen.
2009-12-29

    baruk
Instämmer, naturligtvis, med Michaelas kloka ord.
2009-12-29

  Michaela Dutius
Så sant så sant Rachel - en drottning värdig sitt folk-...eller kanske tvärtom
2009-12-28

    Maria Malm
Faktum är att det är intressant att fundera över, vad det är för behov hos oss som hon tillfredsställer egentligen..ler..
2009-12-28

  Rachel Roth
Ärligt talat har jag bara sett henne en gång på Skavlan.
Det intressanta är ju all uppståndelse!
Vilket vakuum är det hon fyller?
2009-12-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst det är
bara att gratulera
henne till: Titeln!
Den är hon väl värd!
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth