Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonhälsning

I dag, som andra dagar, må glädjen bli din,
må hopp och vänskap vara dig givet.
Må all din tid, fyllas av det sanna livet,
en delad glädje, för andra att ta som sin.

Må insikt och skönhet fylla din dag,
att se det vackra i det som är litet.
Att ge glans åt det trötta, det som är slitet,
att ge av din kraft, till den som är svag.

En ny dag, för evigt från nu,
en möjlighet att låta det vackra skina.
Det som är underbart, det utsökt fina,
allt det som, för mig, är du.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-28 09:47



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En fin bön och tankvärd text. Tack för dina ord.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP