Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två ord

Två ord, båd början och slutet,
två ord som tyst regerar.
Två ord, framtid och förflutet,
två ord, som helar och separerar.

Två ord, så innerligt stora,
två ord, svåra att förstå.
Två ord, om vinna och förlora,
två små ord ... "Hej då."




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-14 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP