Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen

Har du kommit för att se
om brända vingar bär?
Har du kommit för att be
att sagan må bli all?

Har du kommit för att, här som där,
bedröva svärtan, den som tär?
Har du trotsat möda och besvär,
till tröst, i alla fall?

Välkommen, hur det än må vara,
då tanke får sin kropp.
Välkommen att ett ljus försvara.
Välkommen tro, och framtidshopp.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2017-01-31 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP