Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Det växer

runtomkring mig

det bildas väv, nät, stora fiskar simmar in

bara den som ser hur tomt jag stirrar

förstår hur jag krymper

inuti




Fri vers av åkeojag
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-28 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag