Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som går genom dörrar

Visst rinner det blod på tangenterna när vi vägrar att blunda trots att alla som älskar oss frågar mjukt om vi inte kan tänka oss att komma till sängs nu?

Vi kan inte låta bli att skaka på huvudet åt dem som når nästan ända fram till oss.

Vi är mängden.

Vi vill gå genom era dörrar.

Vi vill stanna på kaffe.

Vi vill sitta ner med er när ni läser er post.

Då först kan universum landa i oss.




Fri vers av Vildljus
Läst 207 gånger
Publicerad 2009-12-28 22:17



Bookmark and Share


  åkeojag
ja - eller på oss, vilket vore ännu bättre tycker jag..
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Vildljus