Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Webbsidan tycks inte fungera


Webbsidan tycks inte fungera

Någon lämnade en kommentar,
"Webbsidan tycks inte fungera"
och jag rycktes med

Jag måste bli bokstavlig
och inte bara digital

Förstår ni?

Jag måste på nytt börja mina meningar med
"det var en gång",

jag kan inte bara logga in.

Webbsidan tyck inte fungera...

Förstår ni?




Fri vers av Vildljus
Läst 257 gånger
Publicerad 2012-06-09 20:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är människorna som inte fungerar.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vildljus