Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser isen dra in

Ebb i lokalen där vintern kommit in nu
Du väntar på isen som aldrig smälter
Du ser den dra in
Det låter på samma sätt varje gång
Och vi väntar här
med bardiskar som fotbollsplaner mellan dig och de lugna vattnen i fjordarna mellan flaskorna på hyllorna. Långt långt bort.
Det är kväll här nu.
Det har ebbat ut.
Nu leker du stark.
Nu finns en chans att förstå något vackert.
Som längtan går din andedräkt över isen.




Fri vers av Vildljus
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-07-16 16:28



Bookmark and Share


  am
Jag gillar hur du skriver. Den här texten är helt otrolig. Känns som du kommer åt någonting här
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Vildljus