Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker, vacker, vacker. Det gör ont.

Nerklöst i din rygghud ligger en nationalsång som borde ha sjungits i det här landet vid det här laget


Det går en obevakad motorväg över kotorna i ryggraden på dig

Ingen ser din smärta som drar förbi i olaglig hastighet. Bara din hjärna märker. För du är som inplastad i smink. Dina ögon är som inplastade i ljug.


På varje nagel flinar ett rubinrött skämt


Du har inte här att göra.

Snälla, stanna. Om du går dör vi.




Fri vers av Vildljus
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-09 20:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fascinerande språk/ordval.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vildljus