Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄ

Det är
hur ska jag säga det

TRÄ

Det har växt upp som du
har vävnad som du
och årsringar

Platt
knarrar

Dyrt att lägga om

TRÄ

Brinner bra
Som du
inuti

Tåligt för väta
till en viss grad
Tåligt för det mesta

TRÄ

Tränder
Trä dig över mig
Träl
Träffa mig hårt

I skogen
finns din vilja

I min lägenhet
är du bara till för att skydda mig
från grannen




Fri vers av Vildljus
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-03 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildljus