Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättid

Kalle knarkare är vaken precis som jag

han sjunger och hoppar framåt, lyckligt, i ultrarapid

Jag drar min tvätt efter mig och tänker på bandspelaren i Kalles famn

och kniven

i hans ficka




Fri vers av åkeojag
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-12-28 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag