Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta, det är smärta

Ord som kommer utan mening
Sång som kommer utan känsla
Dans som kommer utan inlevelse
Smärta som kommer utan anledning
Eller kanske finns det någonting, som ögat inte ser?
Kanske finns det något, något som bara känns men inte syns.
Men det känns inte som lyckan, lyckan syns, hur det strålar i en människas ögon, hur människan tycks dansa fram istället för att gå.
Men detta någonting, det är så lätt att dölja, det försvinner så lätt.
Det blir så osynligt för människor, människor som inte ser dig
Smärtan i dina ögon som skär sig emot det falska leendet du har på läpparna
Människor som ser dig, ser dig på riktigt
De ser allt, de kan inget missa

För de ser dig




Fri vers (Fri form) av CarroMidget
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-12-29 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarroMidget
CarroMidget