Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtagen

Du blev våldtagen
Berövad på din kroppsliga frihet
Berövad på din själs frihet
Berövad på ditt psyke
Berövad på all glädje
Även om jag försökte
så skulle jag aldrig förstå
Smärtan du går igenom är för kraftig
Allt du känner är saker jag aldrig kommer förstå mig på
Men du är min vän
Och det som sårar dig
sårar mig
Det som skadar dig
skadar mig
Den som skadar dig
blir skadad av mig




Fri vers av CarroMidget
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarroMidget
CarroMidget