Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In my dreams

When I'm awake you're never there, in my dreams you're everywhere




Fri vers av CarroMidget
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-24 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarroMidget
CarroMidget