Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såsom du

Smärtan som finns i varenda andetag
Kniven i hjärtat varenda gång jag tänker på dig
Saknaden jag känner när jag hör din röst
Mitt liv är fyllt av så mycket sorg och smärta att glädjen till slut försvinner
De glädjedagar som fanns är numera inte kvar
Alla leenden ni ser är ett rop på hjälp
Men ingen ser, ingen förstår
Ingen ser skräcken i mina ögon så fort någon frågar hur jag mår
Ingen ser rädslan när ni säger hejdå
Ingen förstår såsom du gör
Ingen ser såsom du gör




Fri vers av CarroMidget
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-04 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CarroMidget
CarroMidget