Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden mark

Vem fann han, där ute i den vackra sanden?
Vem var det han kysste, så ömt och betryggande på handen?

Vem gav honom styrka och karaktär, vem fick honom att stanna just där?

Myten om evig lycka, vi har hänglås och myndigheter
Emedan vi hårt kritiserar, alla typer av profeter

Vi har yxa och svärd, i vår bok gäller en värld

Vi hjälper de svaga, i utbyte mot att aldrig klaga
Vi spinner myter och berättar er en saga

Om landet för längesedan, om kraften i den enorma kedjan




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 01:25



Bookmark and Share


  Skum
"It might be the drugs, but i think you're on to something." - En sebelsibubs tankar angående ovanstående fria vers.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström