Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som står i julebrev försvinner in i vardag

kanske är det ibland mer att vältra sig i sin ovisshet,
försöka skrika orden till sin rätta mening, än vad det är att andas.




Fri vers av ffredfr
Läst 146 gånger
Publicerad 2009-12-29 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr