Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min elakhet skäms vi

för varje god aning och praktisk förpliktelse till min omvärld i lyckans rus ser jag för att vara en hyllning

till dig,
vad jag i ord har blottat för att vara intet mer än misslyckande




Fri vers av ffredfr
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-12-29 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr