Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mannen i mustasch

det var sista gången vi sågs,
en man i mustasch
framstruken bland tomma bord
och stolar som ligger;

precis som han strök en bordskant

stryker han också sin mustasch
när han nu träder fram


bara kvinnor låter sig luras
av mannen i mustasch

och tiden passerar mig ändå


jens,
skriver du

för mig är han fortfarande
mannen i mustasch




Fri vers av ffredfr
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr