Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i fickan lät jag varje ton löpa ut

rastplatsen i dungen vid kyrksjön
dit gick jag varje dag
en vecka i juli

rökte och läste aniara
kunde gå hur långt som helst,


varje ton lät jag mig löpa,
ut i min ficka




Fri vers av ffredfr
Läst 183 gånger
Publicerad 2009-12-29 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr