Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal text; årtionden före poeter.se ! just idag är det tre år sedan jag fann sajten; nyårsdagen 2007 sökte jag medlemskap...


nyårsklockor; ringande...





människor
argsint spanande
varandra
grovt förmanande

som stridsmän
ondsint,kallt


nu

nyårsklockor
ringande
fram över nejden
bringande
det budskapet
välsignande

om vänskap
livets salt


just så är det; en hyllning och ett tack till alla vänner som jag, under tre års tid på poeter.se, haft förmånen byta tankar med; om skrivandet och om livet ! lasse b







Fri vers av Ronny Berk
Läst 1214 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-12-31 11:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Gott nytt år till dig
2010-01-03

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Önskar dig detsamma
ett gott varmt och kärleksfullt år
2010-01-02

  Michaela Dutius
Tack och ett gott nytt år till dig !
Väl poetad nyårshälsning!
2010-01-02

  Sofia Hansson
Gott Nytt år!:D
Jätte kul att få ha pratat och få prata med dej!:D
Ha ett underbart nytt år, önskar dej all lycka genom dessa kommande år ^^:D
2010-01-01

    Tea Alex
:) Kram på dig!
2009-12-31

  vera gade VIP
"gubben i Eksjö" är all poeterheder värd- gott till dig och till alla vänner som kommer till ditt bord..
2009-12-31

  Rosen VIP
Vilken klingande nyårshälsning!!
Tack för de år vi utbytt tankar i ord.
2009-12-31

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så fin dikt!
...och en så fin nyårshälsning. För mig är det precis ett år och tack för du förgyllt det.
Gott Nytt År.
2009-12-31

    ej medlem längre
Jag önskar dig ett Gott Nytt år!
Nyårskram!
2009-12-31

  © anakreon VIP
Varma och tacksamma nyårshälsningar till dig!
Carl-Erik
2009-12-31

    Nattviol
Gott Nytt, finaste vännen!
och ett treårsjubileum som är väl värt
att fira!
Stora Kramen/Christina
2009-12-31

  Lilla My* VIP
"nu

nyårsklockor
ringande
fram över nejden
bringande
det budskapet
välsignande

om vänskap
livets salt"

En finstämd nyårshälsning väl passande här till vänner poeter!
Gott Nytt Skrivarår tillönskar jag dig och alla vänner som tittar här förbi!
2009-12-31

  anits VIP
GOTT NYTT ÅR!
2009-12-31

    ej medlem längre
Gott Nytt År Lasse!
2009-12-31

    Maria Malm
Tack själv för utbytta tankar..hälsar Maria, som blev medlem dagen efter.
2009-12-31

  Näckrosen
Fint skrivet, Gott Nytt År till dig Lasse,
många nyårskramar med all lycko önskningar till dig.
2009-12-31

    ej medlem längre
Fint, och gott nytt år!
2009-12-31

  Rolfsdotter
Gott Nytt År, kram
2009-12-31

  wayward - taiga
gott nytt, till eksjötrakterna!

i januari 2005, då såg poeter.se för första gången waywardens ljus.
-fasiken vad det känns längesedan... :)

tvåtusentio, på dig!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk