Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ VILL JAG DRUNKNA

 

Så vill jag drunkna
som jag gjorde intill henne
i den ömma famnen
som klamrade sig fast
vid oss

Så vill jag drunkna
som hon gjorde intill mig
i de heta tårarna
som långsamt smälte
samman med mina

I ett enda ögonblick
blev vi ett enda andetag
Hon svävade in i mig
som luft
fyllde mina lungor
och jag kysste hennes mun
som andades livet

I ett enda andetag
förenades vi i gråten
Hon svämmade över i mig
som vatten
fyllde mitt hjärta
och jag gav efter för vågen
som bar oss under ytan

Så vill jag drunkna
som vi gjorde tillsammans
i ett enda ögonblick
förenas i evigheten




Fri vers av SeXara
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-29 20:59



Bookmark and Share


  Sofia Hansson
Fin dikt! :D
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara