Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans själ

Jag skulle vara lycklig om jag dog efter denna natt
Klart finns det sånt jag ångrar
Sånt ligger i det förgångna
Inte i det jag kommer att bli
Även om jag dör nu
Så är jag glad
Glad för allt jag har upplevt och sett
Jag känner mig väldigt vuxen i mig själv
Eller är jag blott ett barn
Ett barn som kan se
Som ser det vackra i det underbara
Trots det är mina ögon i ett vakuum
För jag kanske inte såg allt omkring mig
Allt det som kommer och går
Består
Men jag
Förgår
Till en vacker värld precis som denna
Om alla bara kunde öppna ögonen i tid.




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-29 21:33



Bookmark and Share


  Dark Angel
Älskar när människor blickar framåt.
Fin text med många subtila budskap som att ett barn ser det fantastiska runtom oss.

Bra gjort.
2010-01-10

  oMareld
känslorna flödar

vackert

rubriken är ett stort plus
2010-01-07

  Ronny Berk
en intressant text som förmedlar mej känslor av lycka och framtidstro; redan rubriken anger tonen...
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson