Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar igår när allt kändes hopplöst


TANKAR NÄR TRÖTTHETEN VILL TA ÖVER

Allt känns så tröstlöst, så meningslöst

Vet inte hur jag ska orka, helst vill jag lägga

Mig ner, dra täcket över mig, och sedan

Bara sova tills all trötthet är försvunnen

För att kanske, kanske, få känna glädje

Harmoni och lycka


Jag undrar ibland, vad det är som gör

Att jag alltid känner mig så ensam, visst

Jag är hellre ensam med mig själv, än ensam

När man är många, jag sitter här nu, ensam

Lyssnar på musik, skriver ner min frustration

Som jag känner just nu, ingenting orkar jag

Ingenting vill jag just nu


Ibland undrar jag om jag skulle trivas att bo

Nära naturan, med dom vilda djuren in på knuten

Vår, sommar och en bit in på hösten, det tror jag

Skulle kännas skönt, men när det börjar bli mörka

Höstkvällar och vintern kommer med snö och kyla

Som nu, då är det bra att ha nära till det jag kan

Behöva, affärer, apotek och vårdcentral


Just nu har jag en längtan, en längtan efter värme

Ljus och kärlek, en hand att hålla, en hand som tar

Min, när jag känner som idag, när tårarna rinner

När jag känner mig helt värdelös, för så blir det och

Känns många gånger, när värken sliter i muskler och

Leder, kylan som gör det så svårt att vistas ute, andas

In, nytt syre i blodet


Jag är trött och ledsen, ibland vill jag ge upp allt, men

För mig känns det fegt, Han har en uppgift för mig, det

Är bara det att just idag kan jag inte känna det. Jag hoppas

På en morgondag, som ger mig glädjen tillbaka, som gör

Att framtiden känns ljus och glädjefylld, inte som idag

När allt är mörkt, trist och svart, med tårar som rinner

Jag väntar på den nya dagen, med hopp och förväntan

När jag kan säga till mig själv, ge inte upp allt ordnar

Sig till sist




anits 29 december 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-30 08:43



Bookmark and Share


    sajo
Du får en stor kram från en före detta trapphus granne.
En stor bukett med tulpaner skulle jag ge till dig ska du veta, för blommor och blad
gör en glad
2009-12-30

    ej medlem längre
Bra skrivet, kram
2009-12-30

  Michaela Dutius
Önskar dig en hand att hålla i - en hand som kommer från ett längtande hjärta där du har en plats
2009-12-30

  Eva Helene VIP
Trötthet in i själen som tar bort livsglädjen. Vi får tålmodigt vänta in bättre tider
2009-12-30

  Catharina Edin VIP
Så känns det, jag vet. Men jag vet också att det alltid vänder, hur hopplöst det än känns - kram till dig -
2009-12-30

    Maria Malm
Det vänder. En dag i sänder.
2009-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Det ska vända, i Jesu namn.
De som sår med tårar ska skörda med jubel.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP