Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Stora Orden

 

I de strömmande floderna
färgade av röda stråk av blod
hörs inte längre hjärtats ord

De drunknar i strömmarna
virvlar runt bland drömmarna
skiftar och förvrids över gränser
som ständigt överskrids

Ordens betydelse dör i djupet
i det stora hela vad gör det för
skillnad att de kastar sig helt
huvudlöst rakt ner i stupet

Vad gör det för skillnad att
de begår självmord i natten
att de dör dramatiskt långsamt
i svarta månbelysta vatten

Vad gör det för skillnad att
de löper amok på orörda blad
att de förfinas och filtreras
genom afrodisiska ordbad

Känslan är ändå kvar
den kan inte skrivas bort
den ger envist näring åt
tankarna jag har
Den kan inte skriva glömska
den förstår inte dess betydelse
endast minnena de drömska




Fri vers av SeXara
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-30 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara