Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Annan Famn

 

Avklädd alla lager
av fasader
stundvis sårbar
så naken

nuets skönhet
sköljer över mig
i kaskader

rullar in över mig
som vilda vågor
svämmar över livet
och drar med sig
alla stora frågor

spolar bort fotspåren
efter smärta som
kommit och gått
låter skönheten
stiga mot ytan

den solbelysta

smälter de
svåra minnena

de frysta

och låter dem segla
ut från hjärtats hamn
medan själen förtöjer
i en annan famn




Fri vers av SeXara
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-30 17:57



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En hoppfull och vacker dikt,

som även har en gnutta svårmod över sig,

den blandas om under läsningen...

och kvar är mystiken kring kärlek och liv.

Bokmärker för din bild i sanden förtrollade mig och passade så bra till diktens stämning,

applåder och god fortsättning!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara