Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Känner Dig

 

Jag känner dig här inom mig
du krävde kroppen
som inte hade ro
du begärde hjärtat
som inte vågade tro
Dina händer på min hud
förförde bortom vett och sans
Jag tror jag drunknade i skenet
från dina ögons varma glans

Nu i tiden som så stilla står
ligger jag och drömmer
om handen i mitt hår
Jag känner dig intill mig
du andas kraften in i mig
styr min ande rakt in i dig
Förenade i tidens stillhet
andas vi som en
våra själar intrasslade i varann
flätade ihop två hjärtan som brann





Fri vers av SeXara
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-30 19:09



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Känsla så stark och längtan som brinner oemotståndelig.. Bra beskrivet!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara