Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp mig heeeeeeeem

Sakta

Men säkert

Låser in sig själv,

In i det som kallas


Det trygga.


För att sedan

När man vill ut till verkligheten igen

Ha glömt bort,

Vart man lagt


Nyckeln.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-30 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP