Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens vrå

Smärtan försvinner inte,
när jag kliver in i naturens vrå.

Men den blir svårare att ta på.

Det är som om ett lager mossa lägger sig över mig och skyddar lite extra en timme eller två.






Fri vers av HHannaS VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-13 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP