Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han tvättar sitt hår


han tvättar sitt hår
han har starka brunbrända armar
han masserar upp ett lödder
ett skummande vitt hav av shampo

han har badat
han tvättar sitt hår för att rena sig
han tvättar sig fri från saltvattnet
en stickande känsla vid tinningen

han torkar sitt hår med en rödrutig handduk
jag tror att jag är kär
han hoppar på ett ben för att skaka vatten ur örat
jag tror att jag är kär

han lägger sig i gräset
han sträcker ut långa brunbrända ben
han rör sig lojt på magen
en solbränd öken med underbar horisont

han har lagt sig ned
han vilar sitt huvud mot sina armar
han vilar sitt huvud mot en gräsmatta
en doftande förnimmelse av sommar

han letar efter sina solglasögon i en grönrandig väska
jag tror jag är kär
han visslar en sång som han minns från igår
jag tror jag är kär




Övriga genrer av serum
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-10-25 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum