Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av jord är jag kommen men till sten har jag blivit


svärta


av mig
byggs aldrig murar
stängslen håller ingen ute
av mig grävs bara gravar
gropar gräver man sig själv









Övriga genrer av serum
Läst 294 gånger
Publicerad 2009-04-18 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum