Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordkris



dalar valutor
världen över så ler jag
jag äger inget

men är ändå rik
ord är väl värdelösa
men jag reder mig




Bunden vers (Haiku) av serum
Läst 349 gånger
Publicerad 2009-04-18 20:03



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra tankar men lite svävande
med ord som väl.Är tveksam till
att haiku 1 förbinds med haiku2.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum