Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För dig allena, Wava Stürmer. du ger mig tanken åter!


hoan

Ge akt på en kvinna
som vandrar ensam.

När hon går där
stannar hon ibland.
Men bara ett kort ögonblick.

Hon vänder sig om
och söker någon annan
som längtar som hon.

Varför gör hon
gör kvinnorna så?

Se på mannen på kontoret
hur han ser sin stolthet
som en självklarhet.
Som en kung bär sin krona
bär han. Ensam utan tvivel.

Så många frågor
Ingen egentligen
ställer jag.




Fri vers av serum
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum