Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lång väg tillbaka

jag har ånger och en lång väg tillbaka

Det förflutna var fattigt på tårar, men nu ses min kind som en regnpiskad tavla. Hon är vackrare än himlen och har en annan färg, en färg som inte går att beskriva.

jag har ånger och en lång väg tillbaka
jag har ett öga som räcker längre än hennes tankar
på min kind ses en färg som inte går att beskriva
hon är som en regnpiskad tavla

Det förflutna var vackrare än himlen men nu ses en tavla som en kind som en regnpiskad tavla. Hon är ett öga, en färg,
en färg.

jag har ånger och en lång väg tillbaka




Övriga genrer av serum
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 23:03



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skrivet med en intressant text.
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum