Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny tid

Nya tider, nya år
Bedra sig själv
så gott det går
Ty under sol, inget nytt
endast tid, icke vägar flytt
Ljussken dör, vi likaså
utan att riktigt förstå
Vår tid här, våra egna dagar.
Vår mening med våra egna år
Ännu ett år, i samma spår
...eller...




Fri vers av Regular
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-31 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin...
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular