Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett nytt år tar snart sin början, med spänning går jag in det


NYÅRSAFTON 2009

Kylan har kommit av sig,
det är nu bara sju grader
kallt, det faller små lätta
snöflingor utanför mitt fönster


Sitter vid köksbordet, med
en kopp kaffe framför mig
har nyss kommit in efter att
tagit en tur med sparken

Det var så härligt och skönt
att kunna gå ut, utan att kylan
gjorde ont

Det är nyårsafton 2009 års
sista dag, jag har försökt
förbereda mig inför nyårsbönen
i kyrkan ikväll

Jag intalar mig själv, att det
kommer att gå bra, det kan
inte bli fel, bara lite annorlunda

Jag tänker på er mina skrivarvänner
och alla ni andra poeter, här på
poeter.se

Jag vill önska er alla ett riktigt

GOTT NYTT ÅR

Jag hoppas också få läsa mycket
av er det år som snart tar sin början



anits 31 december 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-31 14:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett Gott Nytt År till dig också fina vän
2010-01-04

  Eva Helene VIP
Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig nu på det nya årets och det nya decenniets allra första dag!
2010-01-01

  Catharina Edin VIP
Gott nytt år från ett mycket snöigt mycket vackert Stockholm, och jag lovar att ge dig många texter att läsa nästa år!
2009-12-31

  poetryGirl
Här är det kallt nu, men med barmark...
Gott Nytt År!
2009-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Här var det 6 grader.
Men det drar så grymt här i sovrummet att jag sitter med täckjacka på mig just nu.
Så ska det väl ändå inte behöva vara.
Har rapporterat det hela till bostadsföretaget.

Gott nytt år på dig!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP