Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gitarrplonk&cigaretter


gitarrplonk och cigaretter-
du och jag bakom planket nära parken.
odruckna take-awaykaffe och kastade dajmpapper,
din pappas gröna cykel.

gräset var ännu grönt-
det skulle alltid vara grönt för oss två.
ditt bruna ostyriga hår och din rutiga skjorta,
din farfars svarta hatt.

avgrundsskratt och höstregn-
små gula löv och massvis med humor.
din andedräkt mot min hals och din flamsighet,
dina byxor med femtio hål.


jag röker fortfarande mina cigaretter för din skull




Övriga genrer av serum
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-10-25 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum