Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limericks; en julig efterbetraktelse



en julfager kvinna från Böda
sa; slaktarn lät grisen förblöda
han tog mej på skinkan
å kalla mej slinkan
så går det när julspriten flöda




Bunden vers (Limerick) av Ronny Berk
Läst 669 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-01-01 18:55



Bookmark and Share


  Drömfångare
Hehe, ja, minsann xD
2011-04-17

  Rune Thorsell
Ja, Fy Farao för julen! Ett trist tokeri som överlevat sig självt med flera hundra år.
2010-09-30

  Lilla My* VIP
*Leer*Roligt limerickat ja!
2010-01-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar limerick men stackars stackar skinkan
Vilka tölpar det finns. Den lilla grisen hade väl inte gjort något förutom att sticka ut skinkan. Då får mig att bara le.
2010-01-02

  Monika A Mirsch VIP
vilket finurligt nätverk där ord väcker tankar och rytmen föder tragikomiska konvulsioner
2010-01-02

    ej medlem längre
*skrattar rått* Den spriten den spriten...
Härligt limerickat vännen!
2010-01-01

  Ann-christin
Denna text var rolig gillar den Ha Ha :-)
2010-01-01

    Tea Alex
Fniss!
2010-01-01

  anits VIP
Härligt
2010-01-01

  Lena Krantz VIP
*fniss*

stackars skinkan
2010-01-01

  Njord
Bra! Tack för gott skratt
2010-01-01

  thyra
Härligt kul!
2010-01-01

  Lili Samuelsson VIP
lysande limerickat
2010-01-01

  Näckrosen
kul med limericks :)
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk