Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid svårt i grund och form

med varsamhet om levande öm är
stunden
då det är tid
att göra sig hörd
vill jag alltid somna
varsamt levande som öm
i skam, och oförstånd
kastas härmed ord,
likt mynt i fontänen
mening till grunden




Fri vers av ffredfr
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-01 23:37



Bookmark and Share


  Uppfångad
Lyssnar på "in the flowers" med Animal Collective och läser detta-
Otroligt gripande,
jag älskar flytet
eller vad som ersätter flytet

Applåd!
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr