Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trasig man att skåda

En man i sliten hatt och ful kavaj, han bor på en kartong.. Det är ju lite annat än en fancy stadsbalkong.. Han saknar kam och är ganska smutsig.. Men skrattar glatt och är rätt lustig.. Flaskan rom är hans gyllene skatt, det är den som lockar fram hans skratt... För vad annars skulle han göra... Han jagar under dagarna, med förväntansfull blick.. Efter ett varmt leende som kan ge honom en kick.. För att få känna värde ett ögonblick.. Om du tittar i hans ögon, de är vackra.. Så ser du ett liv som har mycket att berätta...En saga med ett sorgligt slut.. Om en man som obarmhärtigt slogs ut...




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-02 17:14



Bookmark and Share


  queenia
vägen dit är inte lång. Att fånga en blick. Att fånga ett skratt. Men för många ser ner. Alltför ofta jag med.

... men vägen till den där flaskan, utanförskapet är också alltför kort. Den sanningen blundar alltför många för...
2010-08-31

  firefire
tyvärr väljer alltför många att inte se...fin och viktig text tycker jag
2010-01-09

  Valdemar Anders
Bra skrivet, bra fångat!
2010-01-04

  AjBi
Vackert beskrivet av ett levnadsöde.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP